V Valorantu bo morda na voljo nova mapa "Mesto cvetja"

V Valorantu bo morda na voljo nova mapa "Mesto cvetja"

Alja Šavle | 17/10/2022 10:44
  • Kopirano v odložišče

V Valorantu bo morda na voljo nova mapa "Mesto cvetja"

Najnovejše okolje Valorant PBE 5.08 se je pravkar začelo uporabljati, v njem pa so skriti zvočni posnetki, ki namigujejo na izdajo novega poligona. Easter egg, skrit v Cypherjevi pisarni, govori o "mestu cvetja", ki bo verjetno naslednja mapa v igri Valorant.

V posnetku slišimo Astro in najnovejšega agenta v igri Harborja, ki govorita o mestu cvetja (City of Flowers), ki je bilo uničeno na Zemlji Alfa, vendar bi lahko bilo še vedno nedotaknjeno na Zemlji Omega, vzporednem vesolju naših junakov v igri Valorant.

Najzgodnejši pričakovani datum izdaje Mesta cvetja bi bil po koncu tretjega dejanja 5. epizode Valoranta ali okoli začetka leta 2023. Naslednja večja posodobitev vsebine bo Valorant Episode 5 Act III, ki bo izšla 18. oktobra, skupaj z novo bojno prepustnico, novimi preoblekami in seveda Harborjem.

Harbor je prvi agent iz Indije in iz pripovedi o njem je razvidno, da bi lahko pomagal pri odkrivanju skrivnosti Zemlje Omega in morda tudi drugih vzporednih vesolj.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče