Uporabniki kontrolerjev prevladujejo na lestvici NA ALGS

Uporabniki kontrolerjev prevladujejo na lestvici NA ALGS

Alja Šavle | 19/11/2022 12:04
  • Kopirano v odložišče

Uporabniki kontrolerjev prevladujejo na lestvici NA ALGS

12 od 14 igralcev na lestvici ALGS NA trenutno uporablja kontrolerje, zato se igralci sprašujejo, ali je treba pomoč pri merjenju s kontrolerjem zmanjšati.

Apex Legends je zaradi svojih edinstvenih funkcij gibanja za večino igralcev vedno ostal najljubši battle royale. Vendar s staranjem igre gibanje izgublja svojo privlačnost, zato številni profesionalni igralci prehajajo na ploščke.

Tretje leto igre ALGS se je že začelo in ekipe iz različnih regij si poskušajo zagotoviti mesta v playoffu Split 2. V prvem razredu profesionalne lige NA ALGS smo že po treh dneh opazili nekaj zanimivih trendov.

Kot je pokazal Twitter uporabnik PVPX_, 12 od 14 najboljših igralcev na lestvici igra s kontrolerjem. ImperialHal, ki je pred kratkim popolnoma prešel na plošček, je zdaj na drugem mestu s 25 killi in zaostaja za Rambeauom na prvem mestu, ki ima 26 killov.

Edina dva igralca, ki še uporabljata tipkovnico in miško na lestvici najboljših 14 sta Crook iz ekipe Atlanta Premier in Zer0 iz DarkZero Esports, ki je lani zmagal na prvenstvu ALGS.

»Ni debate, dokaz je pred vami, kontroler s pomočjo pri merjenju je boljši od mnk,«

Drug uporabnik z imenom Aldo92 je dejal: "Verjamem, da je pomoč pri merjenju potrebna, vendar statistike kažejo, kako premočna je. Potrebno je ravnovesje."

Čeprav se je Respawn že prej odzval na težave z aim assistom, ni bilo nikoli izvedenih nobenih prilagoditev. Torej o tem, ali bo Respawn kdaj prilagodil pomoč pri merjenju s kontrolerjem ali pustil, da se igra Apex Legends razvije v meto s ploščki, se še vedno razpravlja.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče