PSG Talon bo v celoti zamenjal svojo LoL ekipo

PSG Talon bo v celoti zamenjal svojo LoL ekipo

Rok Gumzej | 21/11/2022 12:53
  • Kopirano v odložišče

PSG Talon bo v celoti zamenjal svojo LoL ekipo

PSG Talon se je poslovil od svoje celotne League of Legends ekipe in bo v sezoni 2023 igral s popolnoma novo postavo.

PSG Talon, ena izmed top ekip Pacific Championship Series (PCS) League of Legends lige, je naznanila, da bo zamenjala svojo celotno ekipo. Iz ekipe se torej poslavljajo: top igralec Su “Hanabi” Chia-Hsiang, džungler Jeong “Burry” Seung-hwan, sredinski igralec Kim “Gori” Tae-woo, bot igralec Wong “Unified” Chun Kit in podporni igralec Ling “Kaiwing” Kai Wing.

Odločitev prihaja po sezoni, ki je v zadnjem delu žal razočarala. V začetku 2022 so PSG namreč izgledali kar dominantno z zmago pomladne sezone in kvalifikacijo na Mid-Seasonal Invitational turnir v Koreji - eden izmed dveh mednarodnih turnirjev za LoL.

A odkar so v letu 2020 vstopili v PCS ligo, je to leto bilo prvo, ko niso prišli do finala v zaključku letne sezone. Vodstvo organizacije se je posledično odločilo za spremembo. V javnem naznanilo so se zahvalili igralcem in jim zaželeli sreče na poti dalje.

Ekipa bo sedaj iskala nove igralce s katerimi bo zgradila popolnoma novo postavo. Zaenkrat še nobena pozicija nima razkritega igralca, bodo pa zagotovo znani v bodočih tednih.

Povzeto po: Vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče