Igralka Warzone 2 je z igranjem kot voznica Uberja dosegla zmago z 0 uboji

Igralka Warzone 2 je z igranjem kot voznica Uberja dosegla zmago z 0 uboji

Goran Kužet | 22/11/2022 09:34
  • Kopirano v odložišče

Igralka Warzone 2 je z igranjem kot voznica Uberja dosegla zmago z 0 uboji

Po izredno uspešni izdaji igre Call of Duty: Modern Warfare II so bila pričakovanja glede izida Warzone 2.0 prejšnji teden velika, vendar Activisionu zagotovo ni treba skrbeti. Warzone 2.0 se je izjemno dobro prijel. Novi način DMZ ne konkurira načinu Escape From Tarkov, kot so nekateri upali, vendar oboževalci v njem vseeno uživajo.

Na voljo sta tudi nova taktična atomska bomba in tretjeosebni način. Prava zvezda programa pa je klepet v bližini. Internet je že poln zabavnih posnetkov, ki prikazujejo delovanje te funkcije, danes pa vam predstavljam zelo smešno zgodbo. Ena od igralk Warzone 2.0 je dosegla zmago brez uboja, ko je igrala kot voznica Uberja.

Uporabnica Twitterja Bre Eazyy je podvig delila na spletu in čeprav se igranje voznika Uberja morda sliši čudno, je točno tako, kot se sliši. Bre je patruljirala po ulicah mesta Al Mazrah in v bližnjem klepetu ponujala prevoz soigralcem. Bre je dobesedno pobirala druge igralce in jih odložila na predvidenem cilju. Med tem so preostali igralci še naprej izločali drug drugega.

Na koncu sta ostala le še Bre in en igralec. Kako je igralka dosegla zmago brez ubijanja, se sprašujete? Kot je poročal Dexerto, preostali sovražniki niso mogli dohitevati Brejevega vozila in so umrli v nevihti.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče