Nova zasedba ekipe Copenhagen Flames v igri CS:GO začenja dajati rezultate

Nova zasedba ekipe Copenhagen Flames v igri CS:GO začenja dajati rezultate

Goran Kužet | 22/11/2022 09:28
  • Kopirano v odložišče

Nova zasedba ekipe Copenhagen Flames v igri CS:GO začenja dajati rezultate

Organizaciji Copenhagen Flames ni bilo lahko, odkar je po majskem nastopu v končnici na turnirju PGL Antwerp Major odšla ekipa CS:GO, ki jo je vodil Rasmus "HooXi" Nielsen. Copenhagen Flames ima veliko manj sredstev kot njegovi danski kolegi Astralis in Heroic, zato je moral pritisniti na gumb za ponastavitev in poiskati igralce, ki še niso tako uveljavljeni na najvišjem nivoju.

Po počasnem začetku na začetku druge polovice tekmovalnega koledarja, ki je vključeval celo uvrstitev na evropsko regionalno lestvico Major (RMR) za IEM Rio Major, so se Copenhagen Flames uveljavili. Novi zasedbi pod vodstvom Thomasa "birdfromsky" Due Frederiksena je prejšnji teden uspelo to, kar je uspelo le peščici ekip: v nekaj dneh so zmagali na dveh turnirjih CS:GO.

V petek, 18. novembra, je ekipa Copenhagen Flames zmagala na CCT Srednja Evropa št. 3 nad nekdanjo ekipo Finest, v nedeljo, 20. novembra, pa je za zmago v šesti sezoni evropskega razvojnega prvenstva premagala ekipo K23. Na teh dveh manjših spletnih turnirjih je organizacija zbrala 42.000 dolarjev nagradnega sklada in zagotovljen boot camp na Malti.

Ti igralci so preživeli mesece slabih rezultatov, ko je bil projekt sestavljen v poletnem igralskem premoru, in kažejo znake, da bi lahko leta 2023 tekmovali v višjih ravneh igre CS:GO, saj se bo leto kmalu zaključilo.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče