Najdražja preobleka AK-47 CSGO stane več kot hiša

Najdražja preobleka AK-47 CSGO stane več kot hiša

Gašper Bakač | 23/11/2022 16:43
  • Kopirano v odložišče

Najdražja preobleka AK-47 CSGO stane več kot hiša

Danski zbiralec CSGO preoblek Luksusbums je dal na dražbo kronski dragulj svoje zbirke, ki se začne pri 400.000 $. Kot popoln modri dragulj AK-47 | Preobleka Case Hardened je verjetno najdragocenejša preobleka za orožje v vsem CSGO. Prodaja sicer še ni bila potrjena, končna cena naj bi se še vedno spreminjala. Kako izgleda najdražja preobleka AK-47 v CSGO in vsi dejavniki, ki njeno ceno dvigujejo na luno?

Zadevna »koža« je minimalno obrabljena StatTrak™ 661 vzorec AK-47 | Case Hardened s štirimi holografskimi nalepkami Titan Katowice 2014. Prevleko pištole so občasno uporabljali tudi profesionalni igralci, nazadnje Owen »smooya« Butterfield.

Po besedah ​​poznavalca e-športnih novic Jaka Luckyja je Luksusbums že prejel več ponudb za »kožo«. Ni razkril, kaj te ponudbe vključujejo, vendar so morda ceno preobleke dvignile čez mejo 500.000 $. Možno je tudi, da se bo z njim trgovalo za več preoblek najvišje ravni. Kakor koli že, ta posel se bo zapisal v zgodovino kot najdražja trgovina z AK-47 v vsem CSGO.

Zakaj je ta koža modrega dragulja AK-47 tako draga?

Podobno kot druge preobleke podbenga cenovnega ranga, je ta preobleka Ak-47 polna vzorcev in nalepk.

Začnimo z vzorcem; ta AK-47 | Case Hardened ima vzorec 661. To je absolutno najdragocenejši vzorec modrega dragulja za AK in obstaja le 119 registriranih pušk z omenjenim vzorcem. Največjo količino modre barve ima na zgornji in levi strani puške, ki sta igralcu najbolj vidni področji.

Vendar to še zdaleč ni edini AK-47 z vzorcem 661 na trgu. Na svetu je samo 11 minimalno obrabljenih popolnih modrih AK-47, s katerimi se trguje, in ta ima float 0,1197. Zaradi tega je absolutno najčistejši primer najbolj zaželene poslikave puške. Poleg tega je StatTrak, ki je približno devetkrat redkejši od standardne kože.

Toda tudi to ni dovolj, da bi to puška dosegla razpon do 400.000 $. Prava popestritev so nalepke, nalepljene nanjo. Najdražja preobleka AK-47 na svetu ima tudi štiri holografske nalepke Titan iz Katowic 2014, ki so trenutno ocenjene na več kot 70.000 dolarjev. Seveda nalepke izgubijo nekaj vrednosti, ko so pritrjene na pištolo, a ta popolna štiridelna je daleč najdražja kombinacija nalepk, o kateri ni prostora za razpravo.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

Povzeto po: Vir
Slika: Win.gg

  • Kopirano v odložišče