Razprodaja na črni petek daje priložnost igralcem igre Apex Legends, ki si želijo Heirloomov

Razprodaja na črni petek daje priložnost igralcem igre Apex Legends, ki si želijo Heirloomov

Gašper Bakač | 23/11/2022 16:35
  • Kopirano v odložišče

Razprodaja na črni petek daje priložnost igralcem igre Apex Legends, ki si želijo Heirloomov

Razprodaja na črni petek v igri Apex Legends običajno prinaša novo in vračajočo se kozmetiko za igralce, ki jo lahko kupijo v paketu in za tiste, ki želijo dobiti v roke redkejše predmete, ki jih že nekaj časa ni bilo v trgovini. Toda ravno tu, se pojavi zanka za igralce: paketi Apex.

Sami paketi Apex ne zvenijo tako privlačno. Večino časa dobite izdelke majhne redkosti, ki v resnici ne zadovoljijo srbečice, ki jo mnogi igralci čutijo po najprestižnejši kozmetiki v igri. Toda paketi Apex so edina pot do Heirloom Shards in to je povsem druga stvar.

Heirloom Shards so edini način za odklepanje Heirloom in Prestige preoblek, najbolj redke in drage kozmetike v Apexu. Za tiste, ki ne vedo, v vsakem paketu Apex obstaja možnost, da dobite tudi Heirloom Shards, vendar so te možnosti majhne. Običajno igralci, ki želijo bolj zajamčeno priložnost za preobleko Heirloom ali Prestige, pač kupijo vso kozmetiko, ko je le ta uvedena, saj to igralcem zagotavlja direkten dostop do teh kozmetičnih izdelkov.

Toda igralci, ki želijo odkleniti starejše Hierloome, lahko to storijo samo prek paketov Apex. Ker ima Apex sistem, ki zagotavlja, da bodo Heirloom Shards padli vsaj na vsakih 500 paketov, ki jih odprejo igralci, je odpiranje velikega števila paketov edini način, da si lahko igralci zagotovijo možnost pri nekaterih starejših Heirloomih v igri.

Črni petek je ena redkih razprodaj v letu, kjer Apex prodaja te pakete na veliko po znižani ceni, letošnja razprodaja pa je še posebej privlačna za igralce, ki lovijo Hierloome. Paket Bamboozles Pack Bundle je paket z okraskom za orožje Bamboozles Epic in 100 paketi Apex, ki se prodajajo za 6700 kovancev Apex. Z nakupom vseh teh paketov Apex in okraskov za orožje bi igralci običajno dobili približno 10.500 kovancev Apex ali približno 3800 kovancev Apex več. Prevedeno v USD, to igralcem prihrani 40 $ v trgovini igre.

Še vedno ni poceni in vaše možnosti se ne izboljšajo z več paketi Apex, ki jih kupite, vsaj ne, dokler ne kupite paketa št. 500.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

Povzeto po: Vir
Slika: Respawn Ent.

  • Kopirano v odložišče