Kdaj izide Nighthaven Labs v igri Rainbow Six Siege?

Kdaj izide Nighthaven Labs v igri Rainbow Six Siege?

Goran Kužet | 24/11/2022 10:33
  • Kopirano v odložišče

Kdaj izide Nighthaven Labs v igri Rainbow Six Siege?

Številni oboževalci so navdušeni nad novim zemljevidom in sezono, toda kdaj bo izšel zemljevid Nighthaven Labs? Nighthaven Labs bo na voljo na začetku sezone operacije Solar Raid, 6. decembra.

Nighthaven Labs je razširitev sedeža Nighthavena, ki igralce prisili, da spremenijo svoj pristop k vsakemu krogu. Ekipe se morajo izogibati udobju, saj je na zemljevidu več načinov, kako lahko sovražniki obidejo položaje. Po besedah Ubisofta lahko izkoristite tudi nenavadne priložnosti po celotnem zemljevidu, kar je odlično za inovativne strategije.

V prihajajoči sezoni bo s posodobitvijo Ranked 2.0 bistveno spremenjen sistem razvrščanja v igri Siege. Vsak rang ima zdaj pet oddelkov, za napredovanje v naslednji rang pa je treba zbrati 100 točk. MMR se zdaj imenuje spretnost, ki določa, s kom boste igrali v posamezni tekmi.

Prijateljem tudi ni treba skrbeti, da ne bi mogli igrati skupaj, saj posodobitev omogoča skupno igranje vsem. Nov algoritem bo poskrbel za uravnoteženost ekip, z novo funkcijo navzkrižnega igranja pa boste lahko igrali s prijatelji na kateri koli platformi.

 

Članek povzet po: vir

Za vedno aktualne novice iz sveta e-športa in videoiger nas spremljajte na Instagramu in Facebooku.

  • Kopirano v odložišče