Narudarjeni podatki CoD: Modern Warfare 2 ponujajo popolno razkritje obraza Ghosta

Narudarjeni podatki CoD: Modern Warfare 2 ponujajo popolno razkritje obraza Ghosta

Gašper Bakač | 24/11/2022 20:13
  • Kopirano v odložišče

Narudarjeni podatki CoD: Modern Warfare 2 ponujajo popolno razkritje obraza Ghosta

Call of Duty: Modern Warfare 2 je končno prinesel popolno razkritje obraza Ghosta, saj novi podatki o igrah Activision in Infinity Ward FPS prikazujejo operaterja CoD in Warzone 2 v vsem njegovem sijaju, s 1. sezono Modern Warfare 2 in načinom DMZ dobro v teku.

Medtem ko smo v celoti raziskali vsa najboljša orožja Modern Warfare 2, z že nekaj odličnimi dodatki in nastavitvami, Simon »Ghost« Riley ostaja uganka. V celotni kampanji Modern Warfare 2 samo enkrat sname svojo balaklavo in še takrat je njegov obraz zakrit. Prej smo špekulirali o Ghostovi identiteti, vendar je bilo vse le ugibanje. To je do zdaj.

Poleg tega, da smo do zdaj že ugotovili, kateri so najboljši SMG-ji Modern Warfare 2, nam je končno uspelo dobiti tudi pogled na Ghostov obraz, z rudarjenjem podatkov iz datotek igre za več igralcev, objavljenih na Call of Duty Reddit. Izkazalo se je, da ima Ghost kljub večni obrazni maski popolnoma upodobljeno glavo in videz, skrit pod njo.

title

Tako kot Captain Price, Soap in Gaz se zdi, da je Ghost oblikovan po osebi, ki mu posoja glas in mimiko, Samuelu Rodkinu. Vedno je bil videti precej strašljiv, s svojo masivno postavo in masko z motivom lobanje, še posebej pa s tem prodornim, hladnim pogledom – stavimo, da ne bi želeli naleteti na Ghosta v temni ulici, še posebej, če bi nosil najboljše orožje Modern Warfare 2, MP5.

Torej, imamo ga. Skrivnost rešena. Če igrate kot Ghost ste zdaj lahko prepričani, da imate pod to balaklavo pravi, izdelan obraz.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

Povzeto po: Vir
Slika: Infinity Ward

  • Kopirano v odložišče