Igralec Valoranta je sestavil seznam vsega, kar je narobe z igro

Igralec Valoranta je sestavil seznam vsega, kar je narobe z igro

Gašper Bakač | 25/11/2022 14:13
  • Kopirano v odložišče

Igralec Valoranta je sestavil seznam vsega, kar je narobe z igro

Ta stopnja njegove življenjske dobe je dolgo in naporno obdobje. Kljub temu, da je eden najbolj gledanih FPS naslovov v žanru, ki gosti milijonske turnirje in se ponaša z milijoni gledalcev v poznejših fazah teh dogodkov, Reddit meni, da je čas, da mu končno dajo priložnost, da postane »glavni FPS« naslov .

Tako kot Counter-Strike, ki je trpel zaradi podobnih pritožb svoje skupnosti, kot je pomanjkanje strežnikov za iskanje »128 kljukic (še vedno težava)«, goljufanje, smurfanje in težave z registracijo zadetkov, je skupnost VALORANT zdaj začela slediti njegovim stopinjam.

Objava na Redditu, v kateri so podrobno opisani potrebni popravki za igro, je povedala, da je »Val odličen, vendar potrebuje več ključnih sprememb, da postane FPS na najvišji ravni.«

To je v skupnosti VALORANT povzročilo precejšnje razburjenje, saj so z vseh strani prihajale množice povratnih informacij.

Igralci so se strinjali z bolj znanimi težavami, ki se običajno pojavljajo od naslova do naslova. »Smurfing« je zagotovo velik problem,« je dejal eden od Redditorjev.

Nekateri uporabniki se niso strinjali z vsemi točkami, vendar so se na splošno strinjali z drugimi. Uporabnik, ki je objavil pritožbe na Redditu, je zagovarjal ljubitelje Phantoma, češ da mora tekmovati z Vandalom.

To je bilo eno glavnih vprašanj, s katerimi se ljudje niso strinjali. »Še vedno resnično verjamem, da je Phantom bistveno boljša puška od Vandala,« je dejal en uporabnik.

Objava uporabnika je razpravljala tudi o spremembah v trgovini in tukaj igralci VALORANT menijo, da zaradi pohlep podjetja ne bodo odpravili težav, ki so jih predstavili.

Kakor koli že, te igre bodo imele podobne težave še leta. Upamo, da bo zavedanje, da je to proces, pomagalo igralcem, da bodo bolj uživali v igri.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

Povzeto po: Vir
Slika: Riot Games

  • Kopirano v odložišče