Kako pridobiti Loadout Drope v Warzone 2

Kako pridobiti Loadout Drope v Warzone 2

Alja Šavle | 25/12/2022 19:13
  • Kopirano v odložišče

Kako pridobiti Loadout Drope v Warzone 2

Paketi opreme Loadout Drops so osnovni element večine Battle Royale iger, znani tudi kot paketi oskrbe in zračni dropi. Warzone je Loadout Drope spremenil tako, da jih je mogoče kupiti na različnih postajah za nakup opreme, ki se nahajajo v Al Mazrah. Ti dropi igralcem in njihovim ekipam omogočajo dostop do odličnih orožij in opreme.

Tukaj so predstavljeni vsi načini, kako lahko v igri Warzone 2 dobite paket Loadout Drop.

Z granato Loadout Drop: Igralci lahko z denarjem v igri, ki ga zaslužijo med tekmo, kupijo drop na postajah za nakup opreme, ki so razporejene po mapi. Preprosto kupite drop marker, imenovan Loadout Drop Grenade.

Match Loadout Drop: Med tekmo bosta padla tudi dva paketa Loadout Drops: eden med prvima dvema ožanjema kroga, drugi pa v pozni igri.

Stronghold in črne lokacije: Igralci si lahko prislužijo pakete če očistijo utrdbe ali črne lokacije, ki so razporejene po mapi.

Loadout dropi običajno pritegnejo pozornost igralcev, ko pristanejo. Paket oddaja dim, helikopter pa lahko vidijo in slišijo tudi druge ekipe v okolici. Preden prikličete drop, preverite območje.

Granate Loadout Drop so novost v igri, vendar je razvijalec Raven Software opozoril: "Nadaljevanje te funkcije bo odvisno od prejetih povratnih informacij in splošnega vpliva na izkušnjo Battle Royale."


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče