Houston Outlaws na seznam za leto 2023 vrača odličnega hitscana

Houston Outlaws na seznam za leto 2023 vrača odličnega hitscana

Goran Kužet | 27/12/2022 08:51
  • Kopirano v odložišče

Houston Outlaws na seznam za leto 2023 vrača odličnega hitscana

Ekipa Houston Outlaws je bila v zadnjih dneh zelo zaposlena, saj je po 23. decembru, ko se je v Overwatch League odprlo okno za prosto menjavo igralcev, napovedala več pomembnih okrepitev. Kdo potrebuje praznično zapakirana darila, če je v ekipi aktualni prvak?

Houston je nadaljeval z darili in napovedal vrnitev asa za hitscana Lee "Happy" Jung-wooa, ki je bil del ekipe v sezoni 2021 Overwatch League.

Happy je lansko sezono preživel v ekipi Washington Justice, s katero je podpisal pogodbo za začetek leta, nato pa se je pridružil ekipi Los Angeles Gladiators, potem ko je ta razpustila del svojega seznama. Med svojim prejšnjim delom v ekipi Outlaws je bil Happy odgovoren za junake, kot sta Widowmaker in Cassidy. Ko mu preostali člani ekipe dajo prostor za igro, je odličen strelec.

V Houstonu so 23. decembra napovedali prihod Shuja in nekdanjega člana ekipe Dallas Fuel Leeja "Fearless" Eui-seoka, kar je za ekipo pomenilo odmeven in visokoproračunski preobrat. Vsi novi člani se pridružujejo sedanji zvezdi DPS Oh "Pelican" Se-hyun, ki je edini, ki je ostal s seznama Outlaws iz leta 2022.

Prvič se je zgodilo, da se je moštvo, ki je bilo v ligi aktualni prvak, po veliki zmagi med sezono razkropilo. Igralci ekipe Dallas Fuel so razpršeni po celotni ligi, kar bo poskrbelo za zelo zanimivo sezono 2023.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče