Luka Dončić spregovoril o Overwatch 2

Luka Dončić spregovoril o Overwatch 2

Tomo Pejanović Nosaka | 27/12/2022 06:42
  • Kopirano v odložišče

Luka Dončić spregovoril o Overwatch 2

Luka Dončić, eden najboljših košarkarjev na svetu, je tudi veliki ljubitelj videoiger, kar večkrat deli z javnostjo preko svojih socialnih omrežji. Nekajkrat smo ga že videli igrati Fortnite, celo na twitchu je že streamal, tokrat pa je spregovoril o svojih najljubših Overwatch 2 herojih.

Roadhog, Hanzo in Cassidy so, sodeč po izjavi na njegovem TikTok računu, njegovi najljubši heroji. Glede na Dončićeve fizične sposobnosti, zmagovalno mentaliteto ter tekmovalnost bi si Luka bržkone lahko ustvaril kariero tudi v ešportu, če ne drugega bi njegovi streami poželi veliko zanimanja tako med navijači košarke kot tudi pri podpornikih ešporta.

Luka Dončić je trenutno s povprečjem 32.8 točk na tekmo drugi strelec lige NBA, njegova ekipa Dallas Mavericks pa stoji na 7. mestu v zahodni konferenci z 18 zmagami in 16 porazi. Dallas Fuel, Overwatch 2 ekipa iz taistega mesta, pa je letos novembra zmagala Overwatch League 2022 in si priigrala nagrado v višini $1.000.000. Držimo pesti, da bodo Mavericksi z Luko na čelu kmalu zmagali tudi ligo NBA.

 

Povzeto po: vir.

Slika: Erik Drost/(CC BY 2.0) 

 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče