Philadelphia Fusion od sedaj naprej Seoul Infernal

Philadelphia Fusion od sedaj naprej Seoul Infernal

Tomo Pejanović Nosaka | 30/12/2022 23:28
  • Kopirano v odložišče

Philadelphia Fusion od sedaj naprej Seoul Infernal

Franšizna Overwatch ekipa Philadelphia Fusion, ki že od začetka pandemije koronavirusa operira iz Južne Koreje, se ne bo več vrnila v ZDA, temveč se bo z letom 2023 uradno preselila v prestolnico te Azijske države in se preimenovala v Seoul Infernal

 

Organizacija bo vstopila v tesnejše sodelovanje s priznano ekipo T1, s katero si bo delila prostore za treninge, obljubljajo pa celovito spremembo blagovne znamke. Sicer pa trdijo, da bodo obdržali vse trenutno podpisane igralce kot tudi vodstvo.

Dave Scott, predsednik in CEO podjetja Comcast Spectacor, ki še naprej ostaja v lastniški vlogi, je v svoji izjavi dejal, da bo za franšizo najboljše, če se docela premesti v Južno Korejo, in dodaja, da se veselijo njihovega naslednjega poglavja, ki se bo začelo z letom 2023.

 

Ekipa je v letu 2022 dosegla solidne rezultate in je veljala za eno boljših v vzhodni diviziji, vsekakor pa bo želela priti v staro formo iz leta 2020, ko so na velikem finalnem dogodku dosegli odlično četrto mesto.

 

Povzeto po: vir.

 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče