Kako uporabljati aplikacijo Valorant Rank Yoinker

Kako uporabljati aplikacijo Valorant Rank Yoinker

Alja Šavle | 24/06/2022 15:27
  • Kopirano v odložišče

Kako uporabljati aplikacijo Valorant Rank Yoinker

Valorant Rank Yoinker je zelo uporabno orodje, ki vam lahko pomaga preveriti trenutni rang, preobleke in druge podrobnosti igralcev v lobiju.

Valorant Rank Yoinker je namizna aplikacija, ki vam omogoča pridobivanje informacij o rangu in preoblekah vseh igralcev v vašem lobiju med tekmo. Aplikacija uporablja API Riot Games in je odprtokodna, kar pomeni, da si lahko njeno kodo ogleda vsak. Aplikacijo je ustvaril član skupnosti Valorant Isaac Kenyon in ni uradna aplikacija Riot Games.

 

Navodila, kako uporabljati aplikacijo Valorant Rank Yoinker:

  • Prenesite aplikacijo preko GitHuba tukaj.
  • Odpakirajte datoteko za prenos z uporabo WinZIP, WinRAR ali podobnih orodij. Delovalo bo tudi privzeto orodje za stiskanje sistema Windows.
  • Zaženite aplikacijo iz odpakirane mape.
  • Vse datoteke morajo biti shranjene v mapi, da aplikacija deluje. Igralci lahko ustvarijo bližnjico do datoteke .exe za lažji dostop.

Po zagonu aplikacije med igro pojdite na spletno mesto Valorant Rank Yoinker. Tam boste našli podrobnosti o drugih igralcih v skupini, izbranih preoblekah, rangu, oceno ranga, najvišji rang in raven vseh igralcev v vaši tekmi.

title

Valorant Rank Yoinker uporablja API Riot Games za dostop do informacij iz vašega računa, vendar ne bo zahteval nobenih podatkov, kot sta vaše uporabniško ime ali geslo.

Čeprav je aplikacija odprtokodna in jo skupnost šteje za varno, priporočamo, da kljub temu zaščitite svoj račun. Zelo priporočljivo je, da imate omogočeno dvofaktorsko preverjanje vpisa v račun, če želite uporabljati Valorant Rank Yoinker ali katero koli aplikacijo tretjih oseb.

 

Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče