Drugi beta test Overwatch 2 bo prinesel nekaj sprememb

Drugi beta test Overwatch 2 bo prinesel nekaj sprememb

Alja Šavle | 27/06/2022 15:19
  • Kopirano v odložišče

Drugi beta test Overwatch 2 bo prinesel nekaj sprememb

Beta različica Overwatch 2, ki bo na voljo od 28. junija, bo prinesla nekaj sprememb.


Pasivna sposobnost DPS junakov

Pasivna sposobnost za Damage junake je bila spremenjena. V prvem testu so imeli Damage heroji povečano hitrost premikanja, tokrat pa bodo dobili pasivno sposobnost, ki jim omogoča, da ob zamenjavi z drugim likom igralci obdržijo do 30 odstotkov svoje ultimate sposobnosti.

title

Spremembe podpornih junakov

Uradnih podatkov še ni, vendar naj bi Moira prejela "bistvene spremembe" do 28. junija.


Spremembe Push načina

Način Push v Overwatchu 2 je prejel nekaj kritik, ker naj bi bil kaotičen in prehiter v primerjavi z drugimi načini. Razvijalci bodo načinu dodali dve minuti, kar pomeni, da bodo imele ekipe zdaj 10 minut, da potisnejo svojega robota, kolikor lahko, medtem ko poskušajo preživeti napade nasprotne ekipe.

Tekmovalni način je omogočen (recimo)

Ljubitelji tekmovalnega načina ne bodo povsem dobili tega, kar si želijo. Competitive 2.0 prihaja šele 4. oktobra, vendar so razvijalci dodali delni tekmovalni nabor pravil za to drugo beta različico. Ekipe lahko sicer igrajo ranked igre, vendar igralci lahko zapustijo igro brez kakršnih koli posledic.


Konzolaši bodo v tem krogu tudi prvič okusili beta različico na platformah PlayStation in Xbox. Za pridružitev beta različici Overwatch 2, ki bo 28. junija, se lahko prijavite na spletnem mestu Overwatch.

 

Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče