Je na obzorju sodelovanje: Fortnite x Dead by Daylight?

Je na obzorju sodelovanje: Fortnite x Dead by Daylight?

Goran Kužet | 28/06/2022 08:08
  • Kopirano v odložišče

Je na obzorju sodelovanje: Fortnite x Dead by Daylight?

Vsako sezono se pojavi več novih kozmetičnih izdelkov iz različnih franšiz, ki jih igralci z veseljem kupijo. Zdaj se govori, da bi lahko igra Dead by Daylight prišla v Fortnite in obratno.

Po navedbah nekaterih uglednih rudarjev podatkov o igri Fortnite, naj bi v kratkem prišlo do sodelovanja med omenjenima igrama. Uporabnik Shiina je na twitterju objavil sliko lame, ki bi naj prišla v igro Dead by Daylight kot charm. Igralci bi jo lahko obesili na svoje preživele ali z njim okrasili kavlje za meso kot ubijalec. Prav tako pa bi naj v igro Fortnite prišel lik iz DBD Meg Thomas kot kozmetična preobleka.

Čeprav bi bil to razburljiv dodatek k obema igrama, še ni potrjeno, da je prišlo do dogovora. Po navedbah rudarja podatkov iFireMonkeya: "Kot mi je bilo rečeno, je ta predlog na voljo že od marca letos, kar bi lahko pomenilo, da je bila zamisel morda zavrnjena."

Odločitev o tem, ali se bo sodelovanje zgodilo, je odvisna od podjetij Epic Games in Behaviour Interactive, vendar lahko oboževalci vedno izrazijo svojo podporo ali zavrnitev takšnega sodelovanja.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče