Oboževalec želi ustvariti odprt svet Simpsons: Hit & Run

Oboževalec želi ustvariti odprt svet Simpsons: Hit & Run

Gašper Bakač | 28/06/2022 17:17
  • Kopirano v odložišče

Oboževalec želi ustvariti odprt svet Simpsons: Hit & Run

Prvotni videoposnetek iz avgusta 2021 je bil bolj konceptualna stvar, ki je bila sestavljena iz različnih sredstev tretjih oseb in raznimi urejevalniki, tako da je bilo mogoče samo prvo misijo igrati že po enem tednu. Bilo je zelo kul, tako kul, da je vodilni oblikovalec originalne igre takrat dejal, da je šlo za impresivno delo, vendar bolj za krajšo predstavitev, kot poskus izdelave celotne igre.

Zdaj pa se je prek Eurogamerja Reubs vrnil z veliko večjimi načrti. Želi obnoviti celotno igro v Unreal Engine 5. In narediti igro resnično odprt svet (izvirnik bi se nalagal med nekaj zaprtimi ravni). Oh, in dodajte tudi spletno večigralsko igro.

To je ... veliko dela za enega fanta, a kot pojasnjuje oglas v spodnjem videu, tega ne počne samo zaradi zabave, ampak to počne tudi kot predstavitev svojega dela pri gradnji pripovednega urednika/dialogov:

Morda se sprašujete o pravnih posledicah tega. No, v poskusu, da bi odvetnike pregnal še preden se pričnejo ukvarjati z njim, Reubs pravi: »To je samo demonstracija, ki jo delam za zabavo, igra pa ne bo nikoli na voljo za prenos. Prosim, ne nadlegujte mojih ubogih discord modov za povezavo za prenos!«

Nimam pojma, kako učinkovito bo to, ali pa bo tako tudi ostalo, ko bo projekt končan (če bo kdaj končan), vendar glede na to, da oglašuje svoj lasten izdelek med razvojem, je to lahko tudi samo najbolj iznajdljiv del trženja programske opreme, kar sem jih kdaj videl. Zakaj bi kupovali oglase, ko pa lahko preprosto ... začnete s predelavo priljubljene videoigre in pridobite več kot milijon ljudi, ki gledajo vaše videoposnetke?

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

Povzeto po: Vir

  • Kopirano v odložišče