Boombl4 nadaljuje rap kariero po škandalu v Na'Vi

Boombl4 nadaljuje rap kariero po škandalu v Na'Vi

Gašper Bakač | 29/06/2022 04:03
  • Kopirano v odložišče

Boombl4 nadaljuje rap kariero po škandalu v Na'Vi

Nekdanji igralec Natus Vincere Counter-Strike: Global Offensive Boombl4, morda začenja glasbeno kariero, po nedavnih škandalih v zdaj že njegovi nekdanji ekipi. Na družbenih omrežjih je objavil več videoposnetkov, na katerih rapa. 

Za to se je odločil po kontroverzni odstranitvi s seznama ekipe CSGO Natus Vincere, ki je zmagala na Majorih. Ločitev in poznejšo polemiko je spodbudila zdaj tudi že njegova nekdanja žena, ki navidezno podpira Rusijo med njenim nenehnim konfliktom z Ukrajino. Boombl4 je bivšo ženo zaprosil po zmagi na Stockholm Majorju (nagradni sklad v vrednosti 2 milijona dolarjev) konec leta 2021.

Boombl4 je objavil nov videoposnetek, ki prikazuje Boombl4 v snemalnem studiu, po možnosti v spremstvu producenta. Boombl4 ni potrdil, ali namerava svojo glasbeno kariero jemati resno, vsekakor pa snema nekaj pesmi.

Čeprav je za nekatere oboževalce morda popoln šok, to še zdaleč ni prvič, da je Boombl4 stresal rime iz rokava. Pred tem je rapal in pel v nekaterih promocijskih vsebinah za ekipo Natus Vincere CSGO.

Čeprav je z rapanjem mogoče zaslužiti veliko denarja, je Boombl4 v svoji profesionalni CSGO karieri že zaslužil veliko denarja. Po podatkih Esports Earnings je Boombl4 v svoji tekmovalni karieri zaslužil približno 1.069.330 $ samo z dobitki nagrad. Samo Stockholm Major mu je prislužil 400.000 $ od prvenstvene nagrade in Intelovega Grand Slama. To je poleg denarja, zasluženega s plačami ekip in sponzorstvi.

Možno je tudi, da se Boombl4 samo zabava v studiu in bo po svojem glasbenem premoru poiskal novo ekipo CS:GO.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

Povzeto po: Vir

  • Kopirano v odložišče