Grafični oblikovalec ustvaril ekipne kartice za VALORANT

Grafični oblikovalec ustvaril ekipne kartice za VALORANT

Goran Kužet | 29/06/2022 09:07
  • Kopirano v odložišče

Grafični oblikovalec ustvaril ekipne kartice za VALORANT

Uporabnik Twitterja Avianics je ustvaril kartice, osredotočene na potencialne ekipe, ki bi lahko prihodnje leto vstopile v sistem partnerstva z Riot Games.

Potem ko je Riot napovedal, da bo leta 2023 razdelil ekipe v različne regije, se je za sodelovanje v partnerskem sistemu VALORANT prijavilo več kot 150 ekip. Čeprav uradno ni bila sprejeta še nobena ekipa, je Avianics ustvaril različne kartice za ekipe iz Severne Amerike, Brazilije in Južne Koreje, da bi si navijači lahko bolje predstavljali, kako bi lahko izgledale kartice igralcev za vsako ekipo.

Ni natančno jasno, kakšen bo sistem partnerstev VALORANT z morebitnimi predmeti v igri, ki bodo osredotočeni na same ekipe. V drugih igrah, kot so Halo, Call of Duty in Overwatch, so za modele igralcev na voljo moštvene preobleke, ki navijačem pomagajo razlikovati, za katero ekipo gre.

Nekaj podobnega, kot so kartice ekipnih igralcev, prijatelji za orožje ali preobleke za orožje, bi lahko bilo popolno dopolnilo za prihajajoči sistem partnerstva podjetja VALORANT. Vendar za zdaj še ni znano, ali bo Riot ta koncept, ki so ga ustvarili oboževalci, prenesel v svojo igro.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče