Sodelovanje Fortnite X Rocket League X Fall Guys danes?

Sodelovanje Fortnite X Rocket League X Fall Guys danes?

Goran Kužet | 29/06/2022 09:02
  • Kopirano v odložišče

Sodelovanje Fortnite X Rocket League X Fall Guys danes?

Fortnite gosti tudi različne brezplačne igre, ki povezujejo navzkrižno napredovanje igralcev prek storitve Epic Games. Zdaj se bo po podatkih, ki so pricurljali na plano, nov brezplačni Fall Guys preselil v Epicovi drugi uspešnici, Fortnite in Rocket League.

Po navedbah rudarjev podatkov Fortnite na Twitterju bodo v igrah Fortnite, Rocket League in Fall Guys novi izzivi, ki bodo igralcem prinesli nagrade v vsaki igri. Uporabniki, kot je @_FireMonkey, so povedali, da bi lahko bilo v igrah Fortnite in Rocket League pet novih predmetov ter 3500 kudosov v igri Fall Guys. Po nekaterih podatkih naj bi bil dogodek napovedani danes tekom dneva.

Glede na isto nit bodo morali igralci odigrati 100 oddaj Fall Guysa, da bodo opravili vse naloge. Naloge v igrah Fortnite in Rocket League niso znane, a če bodo sledile istemu trendu, bodo verjetno nagrade že za samo igranje igre. Igralci bodo morali do 11. julija opraviti vse izzive v vsaki igri, ki temeljijo na teh odkritjih.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče