V igri FIFA 23 uradno potrjen Ted Lasso in AFC Richmond

V igri FIFA 23 uradno potrjen Ted Lasso in AFC Richmond

Goran Kužet | 22/09/2022 06:59
  • Kopirano v odložišče

V igri FIFA 23 uradno potrjen Ted Lasso in AFC Richmond

No, to je to, ljudje. Potrditev. Danes smo že govorili o tem, da je bilo videti, da bo Ted Lasso v igri FIFA 23. Na uradnem računu televizijske serije na Twitterju je bilo videti, da so naslovnega trenerja skenirali za tekmo, pred tem pa se je izmišljeni AFC Richmond na kratko pojavil v podatkovni bazi FIFA. EA odpravlja vse dvome. Ted Lasso in AFC Richmond sta uradno vključena v igro FIFA 23.

Po navedbah EA bodo lahko navijači v igri FIFA Ultimate Team in Pro Clubs odklenili številne predmete, povezane z ekipo AFC Richmond, "vključno s kompleti, tifosi, predmeti za menedžerje in drugo vsebino". Ted Lasso, ki ga je slavno upodobil Jason Sudeikis, bo v kariernem načinu na voljo kot izbirni vodja ekipe AFC Richmond, lahko pa vodi tudi "katero koli ekipo po vaši izbiri". Če pa se vam Ted ne zdi primeren za vodenje ekipe AFC Richmond, lahko izberete drugega menedžerja.

Navijači lahko igrajo tudi z ekipo AFC Richmond v World league, Kick Off načinu, Online Friendlies and Online Seasons, v ekipi pa so Roy Kent, Jamie Tartt, Sam Obisanya in Dani Rojas. To pa še ni vse, v igri bo tudi znameniti domači stadion AFC Richmond, Nelson Road. Moje navdušenje nad igro FIFA 23 se je pravkar desetkrat povečalo.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče