Trener R6S na udaru, ker naj bi delil sliko nezavestne ženske brez njenega soglasja

Trener R6S na udaru, ker naj bi delil sliko nezavestne ženske brez njenega soglasja

Goran Kužet | 25/01/2023 11:10
  • Kopirano v odložišče

Trener R6S na udaru, ker naj bi delil sliko nezavestne ženske brez njenega soglasja

19. januarja se je oglasila ženska, ki je povedala, da je imela težave z GiG-om. Na Twitterju je objavila zapis TwitLonger, v katerem je pojasnila, kaj se je zgodilo z njene strani. Od takrat so jo številni člani skupnosti R6 podprli in obsodili GiG-a ter drugega profesionalca v igri Rainbow Six, ki naj bi bil vpleten.

Po navedbah žrtve ji je njen nekdanji fant, profesionalni igralec R6, pokazal fotografijo, ki jo je GiG delil na družabnih omrežjih in na kateri je bila ob igralcu Joeju "Joe" Crowtherju, ki je pretiraval s pijačo, obležala. Potem ko je GiG fotografijo delil na družabnih omrežjih, je ženska, na Twitterju znana kot "Buwonye", začela prejemati grožnje s smrtjo, med drugim so ji ljudje govorili, da je "kurba" in naj se "ubije" Nekateri so jo celo obtožili, da je kriva za situacijo, saj je imela aplikacijo za zmenke.

"Rekla sem mu, da se ničesar ne spomnim. Rekel je, da je šel v kopalnico, in ko se je vrnil, sem spala. Toda nikoli mi ni omenil ali povedal, da je posnel kakšno fotografijo."

Na posnetku zaslona, ki je bil vključen v TwitLonger, je bilo videti, da ji je Erkkari s Snapchatom pokazal fotografijo. Na fotografiji leži na trebuhu in je videti zgoraj brez.

"Resnično sovražim to. Tako slabo mi je, da so ljudje, za katere sem mislila, da so moji prijatelji, in o katerih sem vedno govorila dobro, govorili ljudem, da sem bila prasica. Resnično je bolelo. Razumem, sprva je lahko smešno, dokler ne pomisliš, kako bi se počutili oni? Ali je kdo od tistih, ki so me klicali kurba in mi govorili, naj umrem, pomislil, kaj lahko te besede nekomu naredijo?" je zapisala v svoji izjavi 19. januarja.

Številni ljudje so se na njen TwitLonger odzvali s podporo in obsodili trenerjevo vedenje. Nekateri so dodali, da bi morala imeti Joe in GiG težave, ker sta delila sliko.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče