Warzone 2.0 sezona 2: Vse spremembe Gulaga

Warzone 2.0 sezona 2: Vse spremembe Gulaga

Alja Šavle | 26/01/2023 14:26
  • Kopirano v odložišče

Warzone 2.0 sezona 2: Vse spremembe Gulaga

Activision je pravkar potrdil vse spremembe Gulaga, ki bodo v 2. sezoni prišle v Warzone 2.0.

Gulag v Warzone 2.0 je drugačen od prvotnega Gulaga v Warzone 1. Namesto boja 1 proti 1 je to sezono potekal boj med štirimi igralci, združenimi v skupine po dva. Za razliko od večine pozitivnih sprememb v igri je sistem Gulag ostal ena najbolj kritiziranih funkcij v različici Warzone 2.0.

V nedavnem blogu Community Update je družba Activision potrdila, da bodo prihajajoče spremembe vključevale boje 1v1, odstranitev Jailerja, spremembe postavitve poligona, spremembe nabora orožja in veliko denarno nagrado.

Z novo posodobitvijo bodo ljubitelji igre Warzone ponovno dobili pošteno priložnost, da se vrnejo nazaj na Al Mazro. Warzone 2.0 na poligon vrača zastavo namesto Jailerja, ki bo za vedno izginil.

Še ena sprememba se bo nanašala na postavitev poligona, da ponovno ustreza 1v1 spopadom. Iz talnega plena bodo odstranjene šibrovke, ki jih bo zamenjalo avtomatsko orožje. Pištole bodo še vedno ostale sekundarno orožje.

Zadnja sprememba je velika denarna nagrada za zmagovalca spopada. Tisti, ki bodo zmagali v igri 1v1, bodo premeščeni v Al Mazro z lepo denarno nagrado. Poleg tega bo denar ležal tudi po Gulagu, tako da bodo imeli igralci razlog, da se sprehajajo, namesto da kampirajo v kotu.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče