Najprej Call of Duty, nato 71 točk

Najprej Call of Duty, nato 71 točk

Tomo Pejanović Nosaka | 03/01/2023 12:05
  • Kopirano v odložišče

Najprej Call of Duty, nato 71 točk

Ponoči je bilo na sporedu kar nekaj NBA tekem, med njimi tudi dvoboj med Cleveland Cavaliers ter Dragičevim Chicago Bulls. Medtem ko je slovenski košarkar dosegel 2 točki v 11. minutah, je njegov nasprotnik Donovan Mitchell eksplodiral za 71 točk in s tem podrl klubski rekord.

title

 

71 točk je bilo dovolj za osmo mesto na večni lestvici strelcev lige NBA, kar je vsekakor zgodovinski dosežek za 26-letnika, ki ravno prihaja v najboljša leta. Po tekmi se je oglasilo več igralcev, ki je pohvalilo neverjetno predstavo Mitchella, z zanimivo izjavo pa se je oglasil tudi Kyrie Irving, ki je razkril, da sta pred tekmo skupaj z Mitchellom igrala Call of Duty, in da je vedel, da je danes njegov dan.

Kyrie Irving je sicer pred leti igral za Cleveland, in z včerajšnjimi 71. točkami je Mitchell podrl ravno njegov klubski rekord. Na to pa je Irving dejal, da je vesel, saj so rekordi namenjeni, da se podirajo.

 

Tudi sicer pa je igranje video iger izjemno popularno med NBA igralci. Pomnimo, da je nedavno nazaj naš Luka Dončić razkril njegove najljubše Overwatch 2 heroje, več igralcev pa je tudi že streamalo svoje igre na platformi Twitch.

 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče