Drugi teden zimskega splita LEC končan

Drugi teden zimskega splita LEC končan

Tomo Pejanović Nosaka | 31/01/2023 07:53
  • Kopirano v odložišče

Drugi teden zimskega splita LEC končan

Na najprestižnejšem evropskem League of Legends tekmovanju se bije srdit boj, po šestih odigranih tekmah pa si je napredovanje v drugi del zimske sezone zagotovil samo Vitality.

 

Poročali smo rezultate sobotnih tekem, ki je postregel s kar nekaj presenečenji. Svoj nalet so tekom preteklih dveh dnevih nadaljevali pri SK Gamingu, ki je po zmagi nad G2 Esports premagal tudi Team Vitality in KOI ter si priigral izkupiček štirih zmag in dveh porazov. Isti rezultat pa je po šestih tekmah dosegla tudi ekipa slovenskega igralca Juša "Crownie" Marušiča, Team BDS, ki je na presenečenje mnogih po zmagi nad Fnaticom premagal še Astralis ter MAD Lions, Marušič pa je pokazal, da je v odlični formi.

 

Malo manj veselja kot v Marušičevi ekipi pa je bilo v taboru G2 Esports z našim Mihaelom "Mikyx" Mehletom, saj je njegov G2 Esports zaključil drugi igralni teden z dvema porazoma. Kot že rečeno jih je v soboto premagal vroč SK Gaming, nato so uspeli premagati Hereticse, včeraj pa je bil v težko pričakovanem dvoboju močnejši Team Vitality

Po šestih odigranih tekmah najslabše kaže ekipama Astralis in Excel, ki imata zgolj eno zmago, le eno več pa sta dosegla Fnatic in KOI. Oba ekipi s slovenskim predstavnikom imata 4 zmage in 2 poraza, kar je odlično izhodišče za zadnji igralni teden, ko se bodo ekipe potegovale za preostala mesta, ki peljejo v naslednjo fazo zimske LEC sezone.

 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče