Kateri agent dominira lobije Radianta na Lotus mapi

Kateri agent dominira lobije Radianta na Lotus mapi

Goran Kužet | 31/01/2023 09:35
  • Kopirano v odložišče

Kateri agent dominira lobije Radianta na Lotus mapi

Lotusov prvak je okronan, a to ni agent, ki bi ga pričakovali, da bo dominiral. Najnovejši zemljevid VALORANT je izšel v torek, 10. januarja, in po treh tednih je ta agent izstopal med ostalimi, v prihodnjih tednih pa bo morda celo na vsaki tekmi Lotusa.

Sage na Lotusu povzroča začudenje na najvišji ravni igranja po podatkih portala Blitz.gg ima najvišji odstotek zmag v primerjavi z vsemi drugimi liki v igri. Na vrhu lestvice je s 64-odstotnim deležem zmag in solidnim povprečnim rezultatom 211 v boju.

Njena uporabnost jo verjetno uvršča na vrh lestvice, ko gre za novo mapo Lotus. S postavljanjem zidov na višjih ravneh zemljevida ustvari nove zorne kote, s katerimi prebija obrambo. Ko dobite te zgodnje izbire, je stopnja zmage v igri 4 proti 5 veliko nižja.

Igralci lahko naredijo tudi steno, ki razkrije noge nasprotnikov, ki hodijo za vogalom, kar olajša ubijanje.

Kmalu jo bo zagotovo Riot »nerfal« in Sage bo verjetno manj učinkovita na Lotusu - še posebej na najvišjih stopnjah igranja. A zdaj ko je na vrhu, zakaj je ne bi dodali v svoje naslednje sestave ekipe?

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče