Napoved igre GTA 6 presegla 300 milijonov ogledov

Napoved igre GTA 6 presegla 300 milijonov ogledov

Alja Šavle | 11/11/2023 09:12
  • Kopirano v odložišče

Napoved igre GTA 6 presegla 300 milijonov ogledov

V sredo, 8. novembra, je Rockstar Games nonšalantno objavil sosledje štirih objav na omrežju X. Zadnja objava v temu, kar se je začelo kot zahvala igralcem ob 25. obletnici razvijalca, je razkrila, da bo Rockstar v začetku decembra objavili prvi napovednik za naslednjo igro v seriji Grand Theft Auto.

Od takrat se je novica razširila kot požar, tako zelo, da je sama napoved, preprosta slika logotipa Rockstar Games na črni podlagi, presegla skupno več kot 300 milijonov ogledov na družbenih profilih podjetja.

V času pisanja ima zadnja objava v seriji štirih samo na omrežju X več kot 166 milijonov ogledov. K temu lahko dodamo še več kot 1,5 milijona všečkov, 498.000 ponovnih objav in 54.000 odgovorov. To je samo za zadnji “tvit”. Podobno zavzetost je mogoče opaziti tudi na Facebooku in Instagramu, pri čemer je skupna ocena ogledov več kot 300 milijonov.

GTA 6 je bil na prvem mestu med trendi v več kot štirinajstih državah, Rockstarova objava pa je do sedaj najbolj všečkan tvit s področja iger vseh časov.

Do septembra 2023 je bilo po vsem svetu skupno prodanih več kot 190 milijonov enot igre GTA 5, samo v zadnjem četrtletju pa je igra prodala okoli 5 milijonov kopij.


Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče