V 16. sezoni se bo v Worlds Edge vrnila najljubša točka za pristajanje

V 16. sezoni se bo v Worlds Edge vrnila najljubša točka za pristajanje

Goran Kužet | 02/02/2023 15:20
  • Kopirano v odložišče

V 16. sezoni se bo v Worlds Edge vrnila najljubša točka za pristajanje

Družba Respawn vsako sezono igre Apex Legends pošlje spremembe in izboljšave na zdaj že kultna bojišča po celotnem Outlandsu, od Kings Canyona do Olympusa. Tokrat, v šestnajsti sezoni kraljevske bitke, naj bi se med spremembami znašla tudi priljubljena stara točka interesa - in če je to res, se bodo morale Legende kar pošteno namučiti.

Po govoricah Thordana Smasha na Twitterju naj bi se plovilo Mirage Voyage zmagoslavno vrnilo v 16. sezoni Apexa in ponovno pristalo na World's Edge.

Igralci so bili vedno spodbujani, da se zabavajo na plovilu, vendar se je to večinoma sprevrglo v vsesplošni pretep. Prvič je bilo plovilo v igro vključeno v dogodku HoloDay Bash v 3. sezoni in od takrat je bilo nekajkrat odstranjeno in ponovno vključeno.

Po debiju na World's Edge se je Mirage Voyage v 7. sezoni odpravil v Kings Canyon. Kmalu zatem je bil odstranjen, vendar je bil na koncu spremenjen v zemljevid Apex Arenas, ki je bil dodan v rotacijo na začetku 9. sezone. Zemljevid Arena se je imenoval "Party Crasher", na njem pa je bil na sredini zemljevida razbit Voyager.

16. sezona serije Apex bo izšla 14. februarja. Dogodek je ravno v času valentinovega in ker se verjetno vrne tudi Mirage Voyage, bo to popolno darilo za prave ljubitelje Apexa?

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče