Začela se je nova serija oddaj o videoigrah na Televiziji Slovenija

Začela se je nova serija oddaj o videoigrah na Televiziji Slovenija

Alja Šavle | 11/03/2023 10:22
  • Kopirano v odložišče

Začela se je nova serija oddaj o videoigrah na Televiziji Slovenija

Ste komu že kdaj poskušali razložiti, zakaj igrate videoigre? To je očitno premisa nove oddaje, ki se je danes začela na TV SLO 1.

V seriji GG tako kot “good game”, da, se igričarji srečajo z normiji v poskusu povezovanja družin, generacij, prijateljstev in celo dveh oseb na zmenku. Seveda se ekipa Esport1 ni mogla izogniti gaming vsebini in je prisotna skozi celotni podvig.

V premierni oddaji smo videli pogovor med reperjem Nipkejem in Nušo, ki pripravlja naše mesečne top 10 sezname iger. V cosplay epizodi se bo pred kamero postavila Alja, ki za Esport1 pokriva zabavno vsebino. Celotno oddajo pa vodi Rok, ki je v enem mesecu za naš TikTok profil pridobil 3.000 sledilcev in več kot 116.000 ogledov na naš najbolj uspešen posnetek.

Poleg raznih zabavnih izmenjav med gamerji in negamerji so v oddajo vključene še poučne zanimivosti o svetu videoiger in slavnih spletnih dogodkih, kot na primer igre, v katerih lahko vidimo Slovenijo, in slavna virtualna epidemija v določenem MMO-ju. Za tiste, ki potrebujejo nekoliko večji vpogled v igričarski svet, pa bo Rok razložil tudi nekaj žargonskih izrazov.

Oddajo lahko spremljate vsako soboto ob 10.45 na TV SLO 1.

title

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče