CS:GO že v drugo zabeležil rekordno število igralcev

CS:GO že v drugo zabeležil rekordno število igralcev

Alja Šavle | 12/03/2023 11:24
  • Kopirano v odložišče

CS:GO že v drugo zabeležil rekordno število igralcev

Čeprav danes večina ljudi igra Valorant, se zdi, da občinstvo za Counter-Strike: Global Offensive še ni zamrlo. Ta 10 let stara igra je namreč ponovno podrla svoj zadnji rekord v številu sočasnih igralcev. Število igralcev igre CS:GO se je povečalo, odkar je v javnost prišla novica o večji posodobitvi ali morebitnem nadaljevanju.

Prejšnji mesec je prvoosebna strelska igra podjetja Valve podrla svoj tri leta star rekord in postavila novega, potem ko je bilo nedavno zabeleženih 1.320.219 sočasnih igralcev. Toda v mesecu dni od postavitve rekorda je CS:GO že postavil nov rekord, in sicer 1.416.861 aktivnih igralcev.

Po podatkih SteamCharts se je število aktivnih igralcev v zadnjih 30 dneh povečalo za 1,20 odstotka. Morda so k tej rasti prispevale tudi govorice o nadaljevanju in zdi se, da če bo Valve za oboževalce pripravil nekaj novega, bo morda podrl še več igričarskih rekordov.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče