Tyler1 je v Evropi dosegel diamant in gledalce zmerjal z žaljivkami

Tyler1 je v Evropi dosegel diamant in gledalce zmerjal z žaljivkami

Alja Šavle | 20/03/2023 13:40
  • Kopirano v odložišče

Tyler1 je v Evropi dosegel diamant in gledalce zmerjal z žaljivkami

Tyler "Tyler1" Steinkamp je v svojem prenosu “road to Challenger” končno dosegel diamant. Vendar nad dosežkom ni bil navdušen.

Streamer se je ob uvrstitvi v rang Diamond v igri League of Legends na evropskih strežnikih spravil na tako imenovane "stream sniperje" (tiste, ki namerno vstopijo v isto igro kot streamer, da bi povzročili kaos). Ta mejnik je proslavil s klasičnim Tylerjevim govorom, ki je vključeval veliko kričanja, preklinjanja in zmerjanja tistih, ki so mu pokvarili igre.

Njegova pot od nerangiranega do Challengerja je bila doslej polna snajperjev in drugih igralcev, ki so vplivali na izid iger. Nekdo z vzdevkom "9Eleven" je v eni igri umrl 48-krat, da bi namerno izgubil igro in najverjetneje užival v Tylerjevem besu. Po treh dneh in 79 uvrstitvenih igrah je streamer z veseljem izlil svojo jezo.

»In je*i se, EU. Puši mi ku*ac. Izi je*eni Diamond, vi male sračke. Prvih 15 ur dneva se mi vključujete v igro in me snajpate. A veš, kaj? Šli ste spat, ne? In pustili ste mi tri ure brez spodbijanja. Ni važno, koliko me vi, male pi*ke, snajpate. Vi koščene, blede, mlahave, trlice. Ni važno, ker imam več strasti, več delavnosti in več šarma kot vi, sračke. Vam bo dolgčas, se boste naveličali in odnehali boste, kot ste to storili danes. Hvala za Diamond, budale.«

Tylerjev je podoben izziv poskušal opraviti na strežnikih NA v različnih vlogah in uspel. Ko je dosežek poskušal ponoviti še v Koreji mu je spodletelo. Sedaj pa poglejmo, ali bo uspeh ponovil tudi v Evropi.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče