MoistCr1tikal pravi, da si vsekakor želi vstopiti v CS:GO

MoistCr1tikal pravi, da si vsekakor želi vstopiti v CS:GO

Alja Šavle | 21/03/2023 23:08
  • Kopirano v odložišče

MoistCr1tikal pravi, da si vsekakor želi vstopiti v CS:GO

Charles Christopher "MoistCr1tikal" White mlajši je razkril, da želi v prihodnosti vstopiti v igro CS:GO.

Charlie, kot ga internet raje kliče, je zdaj solastnik e-športne organizacije Moist Esports skupaj z drugim ustvarjalcem vsebin Ludwigom "Ludwigom" Ahgrenom. Oba sta gostovala v oddaji nekdanjega profesionalca v igri Counter-Strike, sedaj streamerja Tarika Celika, medtem ko sta spremljala boj Moist Moguls proti FaZe Clan v Valorantu.

Ustvarjalca vsebin sta razpravljala o razkritju igre Counter-Strike 2, Tarik pa ju je vprašal, ali Moist Esports razmišlja o ustanovitvi ekipe za CS. Ludwig je to zamisel zavrnil, njegov partner pa je dejal: "Zagotovo si želim sodelovati v CS:GO."

Podjetje Moist Esports je bilo ustanovljeno leta 2021 in je od takrat raslo. Organizacija ima danes ekipe za Rocket League, Apex Legends in borbene igre. Ludwig se je pridružil januarja 2023 kot solastnik, februarja pa so uradno vstopili v Valorant in podpisali pogodbo z ekipo BreakThru.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče