Režiser filma Fast X želi posneti film o igri Fortnite

Režiser filma Fast X želi posneti film o igri Fortnite

Alja Šavle | 23/07/2023 09:23
  • Kopirano v odložišče

Režiser filma Fast X želi posneti film o igri Fortnite

Režiser igre Fast X Louis Leterrier je izrazil zanimanje za filmsko adaptacijo igre Fortnite, saj pravi, da "je treba povedati še veliko več".

Leterrier je bil med produkcijo filma Hitri X zaposlen kot zamenjava za Justina Lina in naj bi režiral tudi nadaljevanje filma 2025. Leterrier je poleg desetega dela Hitrih in drznih sodeloval tudi pri prvih dveh filmih o Transporterju, Neverjetnem Hulku in Spopadu titanov. Poleg izključno akcijskih filmov je režiral tudi akcijsko komedijo The Takedown.

Kot poroča Screen Rant, se je Leterrier skupaj z Garethom Edwardsom (Rogue One: A Star Wars Story, Godzilla) in Justinom Simienom (Dear White People, Haunted Mansion) udeležil pogovora na Comic-Conu v San Diegu. Tam je francoski režiser razkril, da upa, da bo igro Fortnite prenesel na velika platna.

"Režiral bi film o Fortnite, ker je igra neverjetna," je dejal. "Liki... mislim, da je treba povedati še veliko več. Bilo bi smešno. Bil bi poln akcije in vsega drugega."

To ni bila prva omemba morebitnega filma o igri Fortnite. Leta 2021 naj bi podjetje Epic Games najelo producente Vojne zvezd, da bi sodelovali pri adaptaciji igre battle royale. Vendar projekt menda nikoli ni zapustil faze pogajanja.


Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče