V Apex Legends prihaja popravek za DDoS napade

V Apex Legends prihaja popravek za DDoS napade

Goran Kužet | 20/04/2023 09:53
  • Kopirano v odložišče

V Apex Legends prihaja popravek za DDoS napade

Družba Respawn Entertainment je izdala najnovejši popravek za client igre Apex Legends, na seznamu sprememb pa je tudi popravek za tekme, ki se končajo zaradi DDoS napadov.

Strežniki priljubljenih spletnih večigralskih iger so bili v zadnjem času še posebej obremenjeni in zdi se, da Apex Legends ni izjema. V zadnjem času so bile na družbenih omrežjih še posebej glasne pritožbe zaradi razmaha goljufov in nestabilnosti strežnika, zaradi česar je igra neprimerna za igranje, NICKMERCS je pozval k zaporni kazni za hekerje, govori pa se tudi o zasebni ligi Realm SoloQ League, ki naj bi za vedno uničila standardno rangirano izkušnjo.

Podjetje je na Twitterju objavilo uradne opombe za včerajšnjo manjšo posodobitev in razkrilo, da je odpravilo "težavo v strežniku, ki se je uporabljala pri napadih DDOS".

Zdi se, da je podjetje Respawn v popravku izboljšalo tudi pojavljanje zmrzovanja, zatikanja in napake uporabniškega vmesnika v nizki ločljivosti na Olympu, odpravilo manjšo napako, zaradi katere se tekme Gun Run niso pravilno končale, in dodalo možnost podarjanja paketov.

 

Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče