MAJ3r se vrača v Eternal Fire

MAJ3r se vrača v Eternal Fire

Rok Gumzej | 20/11/2022 20:34
  • Kopirano v odložišče

MAJ3r se vrača v Eternal Fire

Turški igralec Engin “MAJ3R” Küpeli se vrača v svojo staro ekipo Eternal Fire po zgolj mesecu od njegovega odhoda.

Turška organizacija Eternal Fire je napovedala, da bo MAJ3Rja sprejela nazaj v svoje vrste. 31-letnik je namreč v oktobru organizacijo zapustil, ker je napovedal svoje slovo od igre Counter Strike: Global Offensive.

Karierna pot bi ga naj ponesla dalje v Valorantu, a po zgolj 3 tednih je ta odločitev očitno spremenjena. MAJ3R se namreč vrača v Eternal Fire in bo v ekipi ponovno prevzel vodilno vlogo.

Celotna turška zasedba sedaj izgleda sledeče: Igralci Ismailcan "⁠XANTARES⁠" Dörtkardeş, Yasin "⁠xfl0ud⁠" Koç, Ömer "⁠imoRR⁠" Karataş, Buğra "⁠Calyx⁠" Arkın, Engin "⁠MAJ3R⁠" Küpeli in trener Sezgin "⁠Fabre⁠" Kalaycı.

Organizacija je v zadnji sezoni imela kar precej težav, med drugim se niso uspelo kvaficirati na IEM Rio Major turnir, katere je v zadnjih tednih poskušala razrešiti z več menjavami igralcev.

Poleg MAJ3Rja sta namreč v oktobro iz ekipe odšla tudi igralec Ahmet "⁠paz⁠" Karahoca in trener Canpolat "⁠hardstyle⁠" Yıldıran. Uspeh te nove/stare postave pa bo znan v sledečih mesecih.

Povzeto po: Vir, Vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče