Counter-Strike 2 je zdaj najslabše ocenjena igra podjetja Valve na Steamu

Counter-Strike 2 je zdaj najslabše ocenjena igra podjetja Valve na Steamu

Alja Šavle | 13/10/2023 09:29
  • Kopirano v odložišče

Counter-Strike 2 je zdaj najslabše ocenjena igra podjetja Valve na Steamu

Igra Counter-Strike 2 je postala najslabše ocenjena igra podjetja Valve v storitvi Steam, saj je prejela številne negativne ocene in povratne informacije igralcev.

Igra Counter-Strike je bila dolgo časa temeljni kamen Valvovega kataloga iger, pri čemer je Counter-Strike: Global Offensive še vedno najbolje ocenjena Valvova igra v storitvi Steam. Zdi se, da izid Counter-Strike 2 predstavlja velik odmik od zapuščine franšize, igralci pa izražajo svoje pomisleke v zvezi z novo izdajo.

Trenutno je Counter-Strike 2 zbral več kot 166.000 ocen uporabnikov, od katerih je le 67 % pozitivnih. Kljub impresivnim številkam, ki jih je Counter-Strike 2 dosegel ob svojem izidu, igralci opisujejo igro kot nestabilno in nagnjeno k sesuvanju. Daleč od tega kar je veljalo za CS:GO.

Nekatere uporabnike je še bolj razočaralo dejstvo, da igra CS:GO ni več na voljo v storitvi Steam, saj jo je v celoti nadomestil Counter-Strike 2. Valve je prav tako prenehal podpirati igro Counter-Strike 2 na starejši strojni opremi, vključno z DirectX 9 in 32-bitnimi operacijskimi sistemi, ter na operacijskem sistemu MacOS, kjer se je igra po posodobitvi pokvarila. Zaradi tega nekateri dolgoletni igralci igre CS:GO ne morejo več igrati naslova.

Podjetje Valve se je odzvalo na nekatere pritožbe. Kot delno rešitev je ponudilo starejšo različico igre CS:GO s podporo do 1. januarja 2024, vendar je stanje trenutne igre še vedno negotovo.

 

Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče