Counter-Strike dobiva virtualni športni stadion

Counter-Strike dobiva virtualni športni stadion

Alja Šavle | 14/05/2023 17:57
  • Kopirano v odložišče

Counter-Strike dobiva virtualni športni stadion

Podjetje Virtex je predstavilo prvi virtualni stadion za e-šport, ki bo gledalcem omogočil spremljanje tekem iz virtualne arene v obliki map iz igre.

Razvijalec programske opreme je v sodelovanju s platformo za gledanje in analizo Skybox ustvaril stadion Virtex, ki bo začel delovati z igro Counter-Strike (združljiva bosta CS:GO in Counter-Strike 2).

Gledalci bodo imeli na voljo popolnoma 3D izkušnjo: ne le gledanje s sedežev okoli virtualnega stadiona, temveč tudi vstop na sam poligon, kjer si bodo lahko ogledali tekme od blizu. Virtualni stadion vključuje tudi avlo, bar in glavno dvorano, kjer se lahko gledalci srečajo s prijatelji in drugimi navijači, ki jih je mogoče spoznati s pomočjo prilagodljivih avatarjev. Cilj stadiona Virtex je omogočiti gledalcem, da si v živo ogledajo dogodke z vsega sveta.

Virtualni stadion je trenutno na voljo v zaprti beta različici prek namiznih računalnikov in združljivih očal za navidezno resničnost.


Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče