Doublelift pojasni svojo vrnitev: "Upokojitev ni bila moja odločitev"

Doublelift pojasni svojo vrnitev: "Upokojitev ni bila moja odločitev"

Alja Šavle | 10/12/2022 12:34
  • Kopirano v odložišče

Doublelift pojasni svojo vrnitev: "Upokojitev ni bila moja odločitev"

Zvezdnik LCS-a Yiliang "Doublelift" Peng je komentiral svojo vrnitev po upokojitvi. Na nedavnem streamu je AD carry pojasnil, da je bil prisiljen v upokojitev.

»Če se spomnite, sem bil pred dvema letoma v ekipi TSM, ko smo imeli tisti nesrečni konec na svetovnem prvenstvu 2020. Na začetku se nisem odločil za upokojitev. Želel sem nadaljevati z igranjem. Želel sem igrati a SwordArtom. Če bi bil v ekipi namesto Losta, bi bil ta seznam po mojem mnenju pravzaprav precej dober.«

Po tem je Doublelift želel najti novo ekipo, vendar je bil čas neugoden in večina uglednih ekip je že zapolnila njegovo pozicijo. Poleg tega naj bi se TSM-ov izvršni direktor Andy "Reginald" Dingh razburil, ker je Yiliang raziskoval svoje možnosti drugje.

"Andy se je razjezil, ker se nisem zavezal k sodelovanju s TSM. Zato je v bistvu rekel: "Okej, je*i se, namesto tebe bomo vzeli Losta, tvojega mesta ni več."

AD carry se je namesto tega moral zateči k rednemu prenašanju v živo v katerem naj bi sicer tako zelo užival, da se kasneje ni želel vrniti. Njegov kanal je postal tudi zelo uspešen, saj naj bi zaslužil veliko več denarja, kot bi ga dobil z igranjem v profesionalni ligi.

Doublelift bo svojo kariero nadaljeval v ekipi 100 Thieves skupaj z dolgoletnim prijateljem in nekdanjim soigralcem Bjergsenom.

Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče