Intervju z alfa volkom, Luko »King« Kraljem

Intervju z alfa volkom, Luko »King« Kraljem

Goran Kužet | 18/01/2023 18:07
  • Kopirano v odložišče

Intervju z alfa volkom, Luko »King« Kraljem

Ker se približuje nova sezona EBL-a in sicer tako imenovani EBL 2023 Spring, se spodobi, da pred pričetkom le tega naredimo intervju z aktualnim prvakom, ki je naslov osvojil z ekipo Valiance. Luka »King« Kralj je za vse tiste, ki ga še ne poznate zagotovo najuspešnejši slovenski jungler in trenutno najbolj vroč igralec slovenske ekipe Cyber Wolves Esports. Kaj je povedal, pa si lahko preberete v spodnjem intervjuju.

Za prvo vprašanje se spodobi, da pogledava malo za nazaj in sicer, kaj bi rekel da je najboljši in kaj najslabši trenutek preteklega leta?

Najboljši del zadnjega leta je bil ko sem zmagal EBL, se uvrstil na EU Masters main stage in tako imel priložnost igrati proti najboljšim v Evropi. Najslabši bo seveda moj winter cup v katerem smo igrali porazno in izgubili, čeprav smo bili favoriti.

Kakšna so tvoja pričakovanja za novo sezono in česa se najbolj veseliš?

Moja pričakovanja za novo sezono so visoka, veselim se ponovne zmage v EBL-u ter igranje na EU Mastersih.

V čem se najbolj razlikuješ od ostalih igralcev v "jungli" in kaj je tvoja formula za uspeh?

Po mojem mnenju se od ostalih junglerjev najbolje razlikujem po samem znanju v igri, kaj in kdaj narediti v igri.

Imaš kakšen nasvet za igralce, ki imajo željo vstopiti v e-šport?

Moj nasvet igralcem, ki imajo željo vstopiti v e-šport je, da si cilje postavijo visoko, ter na teh ciljih vsak dan trenirajo. Konkurence je veliko, tako da če želiš biti najboljši moraš imeti tudi tako mentaliteto.

Če bi lahko odstranil enega heroja iz igre, katerega bi in zakaj?

Iz igre bi takoj odstranil Yuumi, saj se totalno ne strinjam z champion designom, ker igralec sploh nerabi uporabljati miške/tipkovnice.

title

Ker si sedaj član CWE me zanima ali veš, če je morda kakšen poseben pomen za novim dresom, ki ga sedaj nosiš?

Jaz si novi dres razlagam kot ''Rising to the top'' z vključitvijo triglava na dres, vendar je pa to seveda moje mnenje.

Ali nameravaš ostati z CWE tudi naslednji "split"?

Težko vprašanje, saj nikoli ne veš kaj se bo zgodilo, pustimo se presenetit.

Kateri je tvoj najljubši soigralec in zakaj?

Moj najljubši igralec bo seveda Tasteless, njegovi cilji in karakter se totalno ujemajo z mojim, tako da imam filing, da sva perfect duo.

In še za konec ker seveda ne gre brez vprašanja o domači konkurenci, na kratko tvoje mnenje o Diamant Esports?

Diamant esports je seveda odlična organizacija z super managementom, ampak če bo šlo vse tako kot mora, nam ne bi smeli delati težav v prihodnjem splitu.

In tako, sva zaključila najin mini pogovor. Vedno ambiciozni Luka tudi v tej sezoni cilja na najvišjo stopničko, kako tudi ne bi, ko pa je okusil kako je biti zmagovalec. Mu bo uspelo z ostalimi soigralci osvojiti EBL? Že 25.1.2023 ob 22h bomo lahko videli ko bo nasproti Volkov stal Partizan Esports. Otvoritev tekmovalnega dne pa bo pripadla prav tako slovenski ekipi Diamant Esports, ki pravtako ne skriva apetitov po najvišjih mestih. Mi pa bomo navijali za slovenski e-šport.

 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče