Overwatch 2 bo v tretji sezoni dobil novo mapo

Overwatch 2 bo v tretji sezoni dobil novo mapo

Alja Šavle | 03/02/2023 12:35
  • Kopirano v odložišče

Overwatch 2 bo v tretji sezoni dobil novo mapo

Nov igralni način igre Overwatch 2 bo končno prišel leta 2023, razvijalci pa so potrdili, da bo na voljo z več kot le enim poligonom. Čeprav Blizzard še ni razkril, kako bo deloval prihajajoči način igre in kakšni bodo njegovi cilji, so razvijalci izjavili, da bodo njegove mape največje doslej.

A pred izidom novega načina prihaja mapa Antarctic Peninsula, ki prinaša naslednji kontrolni poligon. Zdi se, da je mapa mešanica odprtih zunanjih območij in bolj zaprtih notranjih prostorov. Sodeč po videoposnetku so tri območja, na katerih se bo najverjetneje nahajala kontrolna točka, ujeta ladja Overwatch Icebreaker, notranji prostori objekta in ledene jame.

Sicer pa je ekipa igre Overwatch pripravila tudi nekaj zanimivih presenečenj na novi mapi, kot so neprebojni pingvini in prostor za ribarjenje na ledu, ki igralcu dejansko omogoča lovljenje rib s streljanjem v luknjo.

Glede na to, da je zemljevid povezan z ledom, bi lahko vseboval nekaj kontekstualne zgodbe o Mei in njenih raziskavah. Tretja sezona igre Overwatch 2 prihaja 7. februarja.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče