John Cena med intenzivno bitko v igri Overwatch zasegel Seagallov prenos

John Cena med intenzivno bitko v igri Overwatch zasegel Seagallov prenos

Alja Šavle | 12/08/2023 19:08
  • Kopirano v odložišče

John Cena med intenzivno bitko v igri Overwatch zasegel Seagallov prenos

Misije Overwatch 2: Invasion so se ta teden šele dodobra začele, ko so oboževalci že nestrpno ponovno zagnali igro, da bi okusili dolgo pričakovano akcijo PvE. A med navdušenjem je prišlo do prekinitve, ki je nihče ni pričakoval - no, razen morda Johna Cene.

Cena je kot del promocije za prihod misij igral skrivnostnega "Enigmo", ki je igralcem pošiljal kriptična sporočila in prekinjal njihovo igranje na subtilne, a nepričakovane načine. Toda ko je novi način igre končno izšel, se je Cena očitno odločil, da so prenose ustvarjalcev vsebine vzel v svoje roke.

Streamer na Twitchu in nekdanji profesionalni e-športnik "Seagull" je svoje soigralce vodil skozi zahtevno misijo v novem načinu, ko je gledalce pričakal nenaden prevzem zaslona. Namesto intenzivne igre je kader zapolnil Cenov obraz, ko je njegov lik Enigma predvajal novo sporočilo za skupnost Overwatch.

Med navidezno ključnimi 30 sekundami igranja za Seagulla in njegove soigralce so gledalci namesto tega gledali oglase. Seagalov prvi odziv je bil neprecenljiv.

"John Cena od nikoder!" je vzkliknil in posnemal komentatorje WWE. Ko je Cenovo sporočilo izginilo, je bilo vrhunca igre že konec.

Objavljena vsebina PvE je daleč od tega, kar je bilo sprva obljubljeno, a kljub temu se zdi, da oboževalci v njej še vedno uživajo. Pa tudi če samo zaradi memov.


Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče