John Cena je preveč OP v Overwatch 2

John Cena je preveč OP v Overwatch 2

Alja Šavle | 06/08/2023 09:13
  • Kopirano v odložišče

John Cena je preveč OP v Overwatch 2

Po razkritju "Enigme" v igri Overwatch 2 si je Blizzard na humoren način zamislil nabor sposobnosti junaka za legendo WWE Johna Ceno.

Če koga še vedno zanima igra Overwatch 2, ga bo morda razveselila novica, da končno prihajajo misije z zgodbo, prva pa se imenuje Invazija. Neznani lik Enigma, ki so ga razvijalci napovedali v različnih promocijah nove vsebine, je v resnici John Cena, profesionalni rokoborec, ki je postal igralec in popkulturna ikona.

V posnetku, naloženem na kanal YouTube igre Overwatch, je videti, kako Enigma nalaga video sporočilo, v katerem opozarja na prihajajočo "Invazijo" in poziva junake, naj branijo mesta Rio, Göteborg in Toronto pred zlobnimi silami sektorja Null. Cena, ki je posodil glas in obraz Enigmi, poziva k okrepitvam z besedami: "Skupaj se bomo borili za prihodnost. Odzovite se klicu, junaki. Čas je, da udarimo nazaj. Pripravite se na invazijo."

Po velikem razkritju je imel Overwatch v rokavu še eno presenečenje. V šaljivem tvitu je ekipa objavila lažen, a zabaven komplet sposobnosti za Ceno. Razvijalec v seznam vključil različne meme in Cenove rokoborske fraze, kot sta Are you sure about that? in njegovo mahanje z roko You Can't See Me.

Poleg tega ima Enigma tudi sposobnost And His Name Is, ki se nanaša na njegovo uvodno pesem pred nastopi v ringu, in nazadnje The Dance From That Clip iz tistega trenutka, ko je bil gost v oddaji The Tonight Show.


Prihajajoča vsebina igre Overwatch ne bo brezplačna. Paket Invasion Bundle za 15 dolarjev (cena v evrih še ni znana) bo vključeval:

  • Dostop do misij z zgodbo Invasion v času sezone in trajno po njej,
  • 1.000 kovancev za igro Overwatch 2,
  • povsem novo legendarno preobleko za Sojourn,
  • trajni dostop do Sojourn kot junakinje, ki se odklene se po opravljenih izzivih misije z zgodbo.


Misija Invasion v igri Overwatch 2 izide 10. avgusta.

 

Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče