CS:GO Twitter namiguje na kultni zemljevid v Source 2

CS:GO Twitter namiguje na kultni zemljevid v Source 2

Goran Kužet | 17/03/2023 15:19
  • Kopirano v odložišče

CS:GO Twitter namiguje na kultni zemljevid v Source 2

Najbolj predani navdušenci nad igro CS:GO so se poglobili v vse možne informacije o domnevno prihajajoči igri Counter-Strike 2. Oboževalci so pozorno preverjali posodobitve v zaledju, posodobitve konfiguracijske datoteke, bazene zemljevidov in drugo, vendar je bil edini odziv družbe Valve do zdaj omejen predvsem na odgovore na Twitterju.

Kaj pa, če so gifi, ki jih uporablja račun CS:GO, več kot le naključje? Kaj pa, če gre za vzorec? Odkar je Richard Lewis objavil prvo poročilo o CS2, je račun CSGO odgovoril na tri različne tvite o CS2 ali Source 2 z gifi iz znane ameriške televizijske serije The Office.

Mogoče je, da račun namiguje na to, da bi lahko ikonični zemljevid Office igral pomembno vlogo v naslednji inačici igre Counter-Strike.

Office je del serije že od samega začetka, saj se je prvič pojavila v beta fazi prvotne igre Counter-Strike že leta 2000. Najbolj prepoznaven zemljevid za reševanje talcev je bil od takrat vključen v vse dele serije, vključno z današnjo igro CS:GO. Vendar zaradi svojega statusa in zasnove kot zemljevid za reševanje talcev nikoli ni bil pomemben del tekmovalnega igranja ali profesionalne scene.


Članek povzet po: vir

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče