Rusi že prodajajo račune s Counter-Strike 2 beta dostopom

Rusi že prodajajo račune s Counter-Strike 2 beta dostopom

Alja Šavle | 24/03/2023 11:24
  • Kopirano v odložišče

Rusi že prodajajo račune s Counter-Strike 2 beta dostopom

Dolgo pričakovana beta različica igre Counter-Strike Source 2 je končno tu. Vendar še ni na voljo vsem, saj trenutno poteka omejen beta test, v katerega moraš biti povabljen. Ni še jasno, na podlagi katerih kazalnikov se pošiljajo povabila. Seveda se je trg ustrezno odzval in v manj kot 24 urah po začetku testa so se že pojavile ponudbe za nakup in prodajo računov z dostopom do igre.

Na čelu te pobude so brez presenečenja ruski igralci, ki, po podatkih spletne strani escorenews.com, že prodajajo račune za približno 150 in 70 dolarjev. Jasno ne poskušajte kupiti povabila v beta različico, saj vas bodo prodajalci najverjetneje prevarali.

title

Edini način za zakonito pridobitev vabila je, da vas za igranje naključno izbere podjetje Valve. Zato je verjetno najbolje, da se s tem sprijaznite in počakate na odprto beta različico kot vsi ostali.

Beta različica za igro Counter-Strike Source 2 se je začela 22. marca. Nova igra zaenkrat vsebuje načina DM in nerangirana načina 5v5, medtem ko je Dust 2 njena edina mapa.

Podjetje Valve bo v naslednjih tednih menda še naprej podeljevalo več dostopov, zato zaradi nekaj dni domnevnega predčasnega igranja ni vredno izgubiti računa ali denarja.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče