Overwatch 2 razkriva novega support junaka Lifeweaverja

Overwatch 2 razkriva novega support junaka Lifeweaverja

Alja Šavle | 04/04/2023 15:53
  • Kopirano v odložišče

Overwatch 2 razkriva novega support junaka Lifeweaverja

Najnovejši junak igre Overwatch 2 je tajski podporni lik Lifeweaver.

Novi podporni junak brezplačne strelske igre bo debitiral v prihajajoči četrti sezoni, ki naj bi se začela naslednji teden.

Čeprav Blizzard ni razkril vseh podrobnosti o svojem 37. junaku, objavljena slika namiguje, da Lifeweaver prihaja s Tajske, kar je razvidno iz lotosovega cveta, ki lebdi v njegovi dlani, in cvetnih listov v obliki mandale na njegovem hrbtu. Zdi se, da je ozadje na sliki Ayutthaya, mapa v načinu Capture The Flag, ki je postavljena na Tajskem.

Vemo tudi, da se bo Lifeweaver na seznam likov igre Overwatch 2 vključil v vlogi podpornega junaka, saj je razvojna ekipa igre pred časom potrdila, da bosta naslednja dva heroja, ki bosta v igri po Ramattri, prav tako podporna lika.

Kot pri vseh novih junakih igre Overwatch 2 po začetku igranja boste morali za odklepanje Lifeweaverja prebiti do 50. stopnje ali pa v naslednji sezoni opraviti nekaj junaških misij, če vam prej ne bo uspelo priti tako daleč.

Četrta sezona, ki naj bi se začela okoli 11. aprila, bo dodala novega igralnega junaka, nov battle pass, polno kozmetike, in nekaj dogodkov v igri.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče