Blizzard skrbi, da bodo igralci Lifeweaverja trolali svojo ekipo

Blizzard skrbi, da bodo igralci Lifeweaverja trolali svojo ekipo

Alja Šavle | 05/04/2023 18:51
  • Kopirano v odložišče

Blizzard skrbi, da bodo igralci Lifeweaverja trolali svojo ekipo

Novi podporni junak igre Overwatch 2 lahko sabotira svojo ekipo, vendar Blizzard upa, da se bodo igralci obnašali primerno.

V igri Overwatch 2 bo 11. aprila predstavljen Lifeweaver, očarljivi tajski junak, ki zna svoje soigralce potegniti k sebi. Če je zaveznik v nevarnosti, lahko Lifeweaver nanj vrže ščit in ga potegne na varno. Prav tako ga lahko potegne v nevarnost ali z mape.

"Kar zadeva vlečenje, imamo nekaj nadzora nad tem, od kod lahko uporabiš Life Grip, in izvajamo nekaj zaznavanja, da bi zagotovili, da ne počneš česa res slabega, kot je vlečenje nekoga v smrt izven mape ali kaj podobnega," je v skupinskem intervjuju za PC Gamer povedal producent zasnove junaka Kenny Hudson.

Heroji z lastnimi gibalnimi sposobnostmi, kot sta Tracer ali Moira, se lahko prav tako izognejo njegovemu prijemu.

Dvomljiva bo tudi uporaba druge sposobnosti imenovane Petal Platform, ki lahko v zrak ponese tako nasprotnike kot soigralce. V kombinaciji s Cassidyjevim ultom Petal Platform hitro postane smtronosna poteza, ne glede na to, ali je Cassidy v tvoji ekipi ali nasprotnikovi.

Lifeweaver je bil zasnovan kot alternativa za igralce, ki želijo svoji ekipi pomagati na druge načine. Blizzard upa, da bo njegov dolg čas mirovanja igralcem pomagal, da se naučijo učinkovito uporabljati "rešilni primež", ne da bi pri tem motili svoje soigralce.


Povzeto po: vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče