Igralca igre Dota 2 sta se zaročila na dogodku Berlin Major 2023

Igralca igre Dota 2 sta se zaročila na dogodku Berlin Major 2023

Alja Šavle | 10/05/2023 07:37
  • Kopirano v odložišče

Igralca igre Dota 2 sta se zaročila na dogodku Berlin Major 2023

Par, ki igra igro Dota 2, se je zaročil na dogodku Berlin Major 2023, osem let po tem, ko sta se spoznala v priljubljeni Valvovi MOBA igri.

Par, ki se je udeležil finalne tekme zgornjega kroga med ekipama Gaimin Gladiators in 9Pandas, se je med turnirjem zaročil v živo.

Med premorom med mapami se je komentator Neal "Tsunami" Khandheria odpravil v množico, da bi se pogovoril z navijači o tem, kaj si mislijo o dosedanji tekmi. Neslutečo gledalko je vprašal, kaj bi bilo zanjo najpomembnejše na tem dogodku, na kar je odgovorila: " Da [Team] Liquid zmaga".

Nato je njen partner pokleknil poleg nje.

title

»Spoznala sva se pred osmimi leti v pubu [naključni ekipi] in začela sva feedati skupaj. S teboj želim feedati do konca življenja, bi se poročila z mano?«

Zaročenka, je kasneje v komentarjih v temi na Redditu o tem trenutku razkrila, da ni vedela, da se bo to zgodilo, in da je njen zaročenec za njenim hrbtom to načrtoval s Tsunamijem in ESL.

Celo Tsunami se je oglasil v komentarjih in dejal, da je bil živčen, saj ni imel izhodne strategije, če bi rekla ne. "Ko mi je predlagal idejo, sem moral šestkrat vprašati: 'Ali si 1000% prepričan, da bo rekla da?'. In imel je prav," je napisal.


Vir.

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče