Igričarji in streamerji razburjeni zaradi novice o igri Overwatch 2

Igričarji in streamerji razburjeni zaradi novice o igri Overwatch 2

Alja Šavle | 17/05/2023 08:21
  • Kopirano v odložišče

Igričarji in streamerji razburjeni zaradi novice o igri Overwatch 2

Ekipa igre Overwatch je v včerajšnjem prenosu na Twitchu predstavila načrt vsebine in razkrila novico o dolgo pričakovanem začetku zgodbene kampanje PvE.

Peta sezona bo predstavila časovno omejen dogodek Questwatch, nov kratki film o Sojourn in vrnitev poletnih iger. V 6. sezoni bo sledil nov podporni junak in začetek zgodbene kampanje PvE za Overwatch 2 skupaj z novim sistemom napredovanja, streliščem in drugim.

Vendar je izvršni producent Jared Neuss potrdil, da obljubljeni ambiciozni deli PvE ob začetku ne bodo vključeni. Na žalost misije junakov in drevesa talentov ne bodo vključena v PvE, kar pomeni konkretno spremembo v primerjavi s tem, kar je Blizzard najprej obljubil.

Šesta sezona bo prinesla tudi nov način igre, imenovan Flashpoint, ki bo vključeval dva nova poligona. V 7. sezoni in naprej lahko pričakujemo misije za Hero Mastery, novega tanka, predelave Sombre in Roadhoga ter nov kontrolni poligon.

Ob vsem tem igralci z napovedjo niso zadovoljni, podobno razočarani pa so tudi znani ustvarjalci vsebin. Priljubljeni YouTuber videogamedunkey je imel za povedati le eno stvar: "Počivaj v miru, Overwatch 2".

MoistCr1TiKal se je spraševal: "Kaj je torej Overwatch 2, zakaj za vraga je Overwatch 2? Če naj bi bila celotna stvar identiteta tega naslova, zgodbenega načina PvE ni več v njem, kaj potem pomeni Overwatch 2?"

Ludwig je govoril o pričakovanjih: "Gre za preprosto neizpolnitev pričakovanj. Pričakovanja so bila postavljena in pričakovanja niso bila izpolnjena. To bo ljudi razburilo in mislim, da upravičeno."

Priljubljeni streamer igre World of Warcraft Asmongold je celo izbrisal "2" iz streama razvijalcev igre Overwatch 2.

Prihodnost igre Overwatch 2 je trenutno videti negotova. Ker so skupnost in ustvarjalci vsebin razočarani, bo le čas pokazal, ali si bo podjetje Blizzard lahko opomoglo.

 

Vir.

 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

  • Kopirano v odložišče