Veliki finale PUBG Global Championships 2022 se začne danes

Veliki finale PUBG Global Championships 2022 se začne danes

Gašper Bakač | 18/11/2022 14:18
  • Kopirano v odložišče

Veliki finale PUBG Global Championships 2022 se začne danes

Skupaj 16 ekipam je uspelo priti tako daleč in zdaj tekmujejo v 20 tekmah, da bi določili, kdo bo prevzel krono in velik del nagradnega sklada v višini 2 milijona dolarjev. Pritisk postaja večji, saj bodo tekme potekale pred občinstvom v živo. Veliki finale poteka štiri dni od 17. do 20. novembra.

Nekateri znani obrazi iz skupnosti PUBG bodo pomagali oboževalcem slediti dogajanju. Voditeljica na odru je nihče drug kot Sam "Tech Girl" Write.

Ameriko v velikem finalu zastopajo Wildcard Gaming, YAHO in eUnited. Tako YAHO kot eUnited sta se uspela uvrstiti v veliki finale, saj sta se uvrstila med najboljših osem v skupini zmagovalcev.

Medtem je imela Wildcard Gaming težje delo, saj je bila ekipa na spodnji osmi lestvici zmagovalcev. Na srečo je ekipi uspelo osvojiti drugo mesto v Loser’s Bracket 2 in njihov nastop tam jim je prislužil mesto v velikem finalu.

Podobno kot pri drugih domišljijskih športih je tudi tukaj vključeno spletno napovedovanje iger, pri katerih navijači sestavijo virtualno ekipo, sestavljeno iz igralcev e-športa PUBG. V bistvu, boljši ko je igralec v resničnem življenju, višje fantazijske točke dobi oboževalec.

Obstaja tudi Pick'em Challenge, priložnost za oboževalce, da si prislužijo nagrade v igri s pravilno napovedjo rezultata turnirja. Ne odlašajte predolgo, saj se glasovanje konča danes, 18. novembra. 

Spremljajte nas na TikToku za zabavne in aktualne igričarske vsebine in z nami zgradite največjo slovensko gaming skupnost na Discordu!

Povzeto po: Vir
Slika: PUBG

  • Kopirano v odložišče